Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Kite Like a Pro gebruik van de garantieregeling VZR Garant (www.vzr-garant.nl). U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant (onder onze hoofd-handelsnaam: Ski Like a Pro). Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt. Wanneer diensten door financieel onvermogen van Kite Like a Pro niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Let op!

Alleen pakketreizen bestaande uit tenminste 2 onderdelen vallen onder de garantieregeling, dit kunnen bijvoorbeeld de volgende onderdelen zijn:

  • Kitelessen
  • Accomodatie
  • Vervoer

Neemt u slechts één (van deze bovenstaande diensten af), dan valt de (reis)dienst niet onder de garantieregeling VZR Garant. In de Garantieregeling van VZR Garant (te vinden via www.vzr-garant.nl) leest u meer over (de voorwaarden van) deze garantieregeling.