Een geweldige weekend met je vriendengroep of gezin is gegarandeerd!😎 De minimumleeftijd om deel te nemen aan de kitesurflessen is 10 jaar.

Boeken

Kiteweekend Rockanje

Twee dagen Kiten en SUPpen voor het hele gezin of vriendengroep
Vanaf €169,- p.p.

Locatie

Veelgestelde vragen

Ik kan al kiten, maar het lijkt mij leuk om het weekendje voor mijn gezin/vrienden te boeken. Kan dat?

Ja! Jij kan lekker zelf gaan kiten of SUPPEN terwijl je vrienden/gezin aan het lessen zijn. Indien je geen materiaal van ons nodig hebt hoef je ook niet te betalen voor de kitelessen. Geef bij het boekingsproces dus alleen het aantal personen op dat deelneemt aan de lessen. Jij mag dan gratis gebruik maken van onze SUPS.

Moeten alle personen deelnemen aan de kitelessen?

Nee. Als iemand echt niet wil, dan hoeft dat natuurlijk niet! Natuurlijk vinden wij het wel zo leuk als die persoon het toch gaat proberen. Ander kan die persoon lekker zonnen of SUPpen terwijl de rest kitelessen volgt. Die persoon hoeft natuurlijk niet te betalen voor de kitelessen. Geef bij het boekingsproces dus alleen het aantal personen op dat deelneemt aan de lessen. Die persoon mag dan gratis gebruik maken van onze SUPS.

Moet ik een accommodatie boeken?

Nee, je kunt ook alleen kitelessen en gebruik van SUP-materiaal boeken. Natuurlijk maken we graag een vrijblijvend aanbod voor je!

Kan iedereen deelnemen aan de kitelessen?

Iedereen boven de 10 jaar met een zwemdiploma kan deelnemen aan de kitelessen. Twijfel je of het wel voor je is? Schroom niet om ons te bellen, WhatsAppen of emailen!

Wie zijn de instructeurs?

Onze kiteinstructeurs beschikken over een kitesurflerarendiploma en hebben allemaal een hoog kiteniveau, waardoor ze ook gevorderde kiters nog tricks en techniek bij kunnen leren.

Kan ik ook een midweek boeken of meerdere nachten boeken?

Ja! Neem even contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Gaan de kitelessen altijd door?

In Nederland is er bijna altijd goede wind om te leren kitesurfen, maar soms waait het veel te hard of helemaal niet. Indien gewenst/mogelijk boeken we je reis om naar een ander moment of als je het weekend gewoon door wilt laten gaan, dan zorgen we dat het hele weekend SUPs voor een geweldige SUP-peurtoch ter beschikking staan. Natuurlijk valt er nog genoeg ander leuks in Zeeland te doen! Het prijsverschil voor de kitelessen krijg je natuurlijk terug als je niet gaat kiten.

Andere vragen

Stuur ons een bericht via WhatsApp of Messenger door op de knop links onderaan het scherm te klikken of bel ons op 030 36 90 771.

Over ons

Reviews

Schrijf ook een review op Trustpilot, Facebook of Google!

Updates van Kite Like a Pro