Wij bieden privé en duo privélessen aan. Veel leren en fun is gegarandeerd!😎

Boeken

Intro

3 uur introductieles: powerkiten, kitetheorie en bodydraggen incl. materiaal
Alleen €179,- / Duo €119,- p.p.

Tijdens de eerste les vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Daarom zorgen we voor een super vriendelijke instructeur en een lesopbouw die niet te langzaam en ook niet te snel voor jou gaat. Over het algemeen ga je de volgende dingen tijdens de eerste les leren:

 1. Kennismaken met de omgeving. We laten je zien waar je op moet letten op het strand en in het water.
 2. Kite opzetten.
 3. Veiligheid. We laten je zien hoe alle veiligheidssystemen werken en welke checks je uit moet voeren voor je de kite oplaat.
 4. Kite besturen. Tijdens de eerste les gebruiken we extra korte lijnen, hierdoor kun je rustig beginnen en krijg je sneller een vertrouwd gevoel met de kite. Je leert hoe je stuurt, landen en oplaten, hoe je de kite moet trimmen en hoe het windvenster werkt.
 5. Snelle leerlingen gaan de eerste les het water op om te leren hoe je de kite vanaf het water moet oplaten en kunnen de eerste meters bodydraggen.

1 Les

Vervolgles 2,5 uur incl. materiaal
Alleen €170,- / Duo €110,- p.p.

Heb je al lessen gehad, maar heb je nog hulp nodig om naar de volgende stap te komen? Wij helpen je bijvoorbeeld met:

 • Waterstart
 • Upwind varen
 • Transitions (gecontroleerd stoppen en omdraaien)
 • Toeside varen
 • Je eerste sprongen
 • Tricks
 • Self-rescue

Cursussen

Boek nu je betaalbare privé-/duocursus en krijg de aandacht die jij nodig hebt om het kitesurfen onder de knie te krijgen. Tijdens de cursus leer je veilig en beheerst kitesurfen. Zodra je de cursus hebt afgerond en het niveau beheerst waarop je zelfstandig verder kunt oefenen, ontvang je van ons een IKO certificaat. Hiermee kun je op veel plekken materiaal huren en vervolglessen boeken. Het verschilt per persoon hoeveel lessen je nodig hebt. De meeste mensen kiezen voor een 3 lessen-pakket en breiden het pakket uit indien nodig.

3 Lessen

3 kitesurflessen 2,5 uur privé incl. materiaal
NU Alleen €499,- / Duo €315,- p.p.

5 Lessen

5 kitesurflessen 2,5 uur privé incl. materiaal
NU Alleen €799,- / Duo €500,- p.p.

8 Lessen

8 kitesurflessen 2,5 uur privé incl. materiaal
NU Alleen €1240,- / Duo €760,- p.p.

Pro Clinic

2 uur - Opfrissen, leren springen, kiteloopen, unhooked tricks en meer
vanaf €90,- p.p.
Ervaren instructeurs
  Geen extra kosten ook niet voor je wetsuit
 Met IKO certificaat

Locatie: Wij zijn een mobiele spot en gaan waar op dat moment de beste wind staat en bespreken met jou wat jou het beste uitkomt.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen leren kitesurfen?

Ja! Iederen kan leren kitesurfen. De één natuurlijk wat sneller dan de ander. Door onze privé-lessen en differentiatiemethode leert iedereen op eigen tempo. Voor kinderen geldt dat we vereisen dat ze 10 jaar of ouder zijn en een zwemdiploma hebben.

Krijg ik een erkend certificaat?

Ja, aan het eind van de cursus krijg je een erkend IKO certificaat. Daarmee kun je overal ter wereld aantonen dat je veilig hebt leren kiten en kun je in de meeste gevallen materiaal huren en vervolglessen boeken.

Wat moet ik allemaal meenemen?

Neem in elk geval je eigen handdoek, bikini/badpak/zwembroek voor onder je wetsuit en je goede humeur mee. Wij beschikken over de nieuwste A-kwaliteit wetsuits, harnassen en schoentjes van Prolimit en kitemateriaal van Slingshot. Heb je je eigen wetsuit? Neem die dan mee. Je eigen wetsuit zit namelijk het lekkerst en sluit het best aan.

Gaan de lessen altijd door?

In Nederland is er bijna altijd goede wind om te leren kitesurfen, maar soms waait het veel te hard of helemaal niet of zijn er extreme weersomstandigheden. We kunnen les geven van ongeveer 10 tot 30 knopen. In dat geval nemen we contact met je op en kijken we samen naar een alternatieve dag of tijd.

Op welke kitespot vinden de lessen plaats?

Laat ons weten waar jij graag je lessen volgt. Wij zijn flexibel en komen in overleg en afhankelijke van de windrichting en condities naar de volgende spots.

Rockanje Tweede Slag: Onze homespot, omdat er daar geen golven zijn, je een heel stuk kunt staan en je bij veel verschillende windrichtingen kunt varen. Perfecte condities om te leren kiten. Je bereikt Rockanje gemakkelijk vanaf Utrecht (1:15 uur), Rotterdam (30 min), Dordrecht (45 min), Breda (1:10 uur), Den Haag (50 min)

Muiderberg: Onze tweede homespot. Voor de mensen die uit Utrecht/Amsterdam (<30 min) komen een ideale spot om te leren kiten. Je kunt overal staan en het water is vlak. Als de wind in de Noord zit kunnen we hier over het algemeen naartoe gaan.

IJmuiden: Mooie ruime spot aan zee. Veel ruimte om te oefenen op het strand en een goede leerlocatie om je eerste meters in wat kleinere golven te maken. Door de havendam worden de golven namelijk deels tegengehouden. Als er wat minder wind staat, dan kun je hier vaak nog wel gaan kiten. Ideaal als je in Utrecht/Amsterdam woont (1 uur/30 min).

Kijkduin: Super mooie spot met vlak water en golven. Ideaal om te leren kiten, maar het kan hier wel ontzettend druk worden. Daarom gaan we hier niet naartoe als we verwachten dat het te druk wordt.

Schellinkhout: Nog zo’n mooie spot met vlak water. Ideaal om te leren kiten. Het kan hier ook ontzettend druk worden met mooi weer en in het weekend. Daarom gaan we hier niet naartoe als we verwachten dat het te druk wordt.

Wil jij graag ergens anders dan op deze spots les volgen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contactformulier  WhatsApp of bel ons

Wie zijn de instructeurs?

Onze kiteinstructeurs beschikken over een kitesurflerarendiploma en hebben allemaal een hoog kiteniveau, waardoor ze ook gevorderde kiters nog tricks en techniek bij kunnen leren.

Kan ik bij jullie ook groepslessen boeken?

In een groepsles moet je veel op elkaar wachten en heb je maar weinig effectieve leertijd, daarom bieden wij privé- of duo privé-lessen aan. Zo krijg je het snelst het kitesurfen onder de knie en heb je vaak minder lessen nodig. Onze ervaring met diverse leermethodes zorgt ervoor dat jij binnen no-time op het water staat!

Kan ik op een later moment nog uitbreiden naar een groter of kleiner lespakket?

Ja, dat is geen enkel probleem. Je betaald dan alleen het prijsverschil of krijgt het prijsverschil terug.

Andere vragen

Stuur ons een bericht via WhatsApp of Messenger door op de knop links onderaan het scherm te klikken of bel ons op 030 36 90 771.

Over ons

Reviews

Schrijf ook een review op Trustpilot, Facebook of Google!

Updates van Kite Like a Pro