Join our kitecamp!

Kitesurfen, SUPPEN, pool-party, yoga, BBQ en meer

 
 

Verbeter je kiteskills of leer kiten!

Tijdens het kitesurfkamp starter of progression

 
 

Door kitesurfers voor kitesurfers!

Ga met ons op kitereis

Kitekamp starter

vanaf €799

Incl. glamping, kitecursus, shared rental, dagelijks ontbijt, 4x diner en activiteitenprogr.

Kitekamp progression

vanaf €649

Incl. glamping, kitecoaching, dagelijks ontbijt, 4x diner en activiteitenprogramma

Kitecamping

vanaf €429

Geniet van het kitecamp, maar dan zonder kitecursus en progressioncoaching. Ook geschikt voor mensen die niet kiten of gevorderden.

Betaal nu slechts 50% aan en betaal het resterende bedrag uiterlijk 4 weken voor de reis.

Kitesurfkamp Denemarken

Het enige kitecamp in het buitenland dat gemakkelijk binnen een dag met de trein, flixbus of auto te bereiken is. Ben jij 20+ en wil jij graag op een perfecte locatie leren kiten? Of wil je je skills verbeteren onder begeleiding van een kitecoach? Dan is deze reis echt iets voor jou! Op slechts 780km van Utrecht bevindt zich het watersportparadijs Ringkøbing Fjord in Denemarken. Op de lagoon kun je staan en is er vlak water. Je kunt er geweldig kiten, suppen en wakeboarden, in de duinen zijn er prachtige mountainbikeparcours en op de zee ervaar je het ultieme geluk in de golven.

Glamping
We verblijven op onze super comfi camping met super fijne faciliteiten, zoals onze eigen vuurplaats, goede sanitaire voorzieningen, onze eigen feest-/film-/chill-zaal en zwemparadijs (€3,- per keer). Kies uit een shared of private tipi, private tentcompartiment of Scandinavische hut. We bieden ook lady’s only opties. Het kitecamp is kleinschalig, zo zorgen we voor de ultieme sfeer. De meeste deelnemers zullen tussen de 20 en 35 jaar oud zijn, maar iedereen boven de 20 is welkom. Je bent nooit te oud voor gezelligheid en om te leren kiten!

Leren kitesurfen
Je leert deze week de basis van het kitesurfen en krijgt tijd om te veel te oefenen. De kitecursus en het materiaalhuur zijn inbegrepen. Indien je er klaar voor bent kun je nadat de cursus is afgelopen met je groepsgenoten zelf verder oefenen!
Naast het kiten bieden we dagelijkst gratis leuke activiteiten. Zo starten we de dag goed met (vrijblijvend) een yogaclinic of gaan we SUPPEN op het Fjord en organiseren we een leuke poolparty en beachparty.

Reizen naar het kamp
Je reist gemakkelijk en duurzaam naar het kitecamp met je eigen auto of met de trein of Flixbus. We helpen je graag in contact met andere reizigers om samen te reizen.

Als je met de trein of flixbus gaat, dan is het het beste om naar Kolding te reizen. Heenreis: kies de trein die om 17:40 aankomt op Kolding treinstation. Terugreis kies de trein die zaterdag om 11:18 vertrekt vanaf Kolding treinstation. Wij hebben voor die tijden een relaxte transfer van en naar het treinstation geregeld.

BOEK NU
FAQ

Inclusief

 • Overnachtingen op comfortabele glamping in shared of private Tipi, tentcompartiment of scandinavische hut.
  • Onze glamping beschikt over een vuurplaats, ruime keukens, goede sanitaire voorzieningen, wifi, onze eigen party-, film-/eetzaal, slackline en beachgames.
 • Dagelijks gezond ontbijt en mogelijkheid om lunchpakket te maken
 • 4x diner incl BBQ
 • Dagelijks activiteitenprogramma met
  • Starter kamp: Kitecursus, theorie + 7,5 uur kitesurfles (bij 3 pers. 9 uur) + gedeeld gebruik materiaal overige winddagen (max. 3 pers.) van Nederlandstalige instructeurs.
  • Progression camp: 4 dagen coaching in kleine groepjes door onze kitecoach.
  • Donderdagavond pool-party!
  • Leuk activiteitenprogramma (SUPPEN, yoga, beachparty)
  • Foto’s van de activiteiten
 • Gratis gebruik van onze SUPS en surfboards op no-wind days
 • Wetsuit rental
 • Transfers van en naar de kitespot
 • Nederlandstalige Kite Like a Pro reisleiding
 • Tips en coaching van onze kiteinstructeurs
 • Korting op gear bij wakestyle.eu
 • Corona-clausule met gratis annuleren bij een oranje of rood reisadvies

*We houden rekening met al je (dieet)wensen. Geef het wel vooraf even aan ons door!

BOEK NU

Optioneel

 • Transfers naar treinstation Kolding: Retour €60
 • Surfplank / SUP rental €15 per dagdeel (3 uur)
 • Drankjes bij onze gezellige bar
 • Materiaalhuur (bij het startercamp is materiaal al inbegrepen)
  • Kiteset (kite + bar + board + harnas) €70 p.d. / 6 dagen: €350
  • Kite only €55 p.d. / 6 dagen €250
  • Board only €25 p.d. / 6 dagen €125
  • Harnas €15 p.d. / 6 dagen €75
  • Wetsuit €10 p.d. / 6 dagen €50
   • Wij hebben een beperkt aantal kites voor verhuur. We hanteren daarom het ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ principe.
 • Extra 1 of 2 pers. kitelessen: €80,- p.u.
 • Mountainbike huren
 • Reis- en annuleringsverzekering

Dancamps Nordsø

DANCAMPS Nordsø ligt op slechts 8 à 10 uur rijden van Nederland midden in de ruige natuur van de Deense Westkust. De Camping ligt op een kleine 6 kilometer van het havenstadje Hvide Sande ,en heeft zijn eigen Subtropische familiebad. De camping ligt achter de eerste duinenrij, waardoor je in een paar minuten op het Noordzee strand bent.

We verblijven op ons eigen stukje camping afgezet met een geluidswal. Zo creëren we onze eigen kitedorp. Er zijn super fijne faciliteiten, zoals onze eigen vuurplaats, goede sanitaire voorzieningen, onze eigen feest-/film-/chill-zaal, grote keukens waar we gebruik van kunnen maken en zwemparadijs (€3,- per keer).

Onze tentopties

Shared tipi: Better together (ook als Ladies only!)

Meest gekozen optie! Verblijf in een luxe tipi. Je ligt op een comfi matras en deelt deze ruime tent met maximaal 4 personen. Alle plaatsen beschikken over stroom. De foto’s zijn ter indicatie. De inrichting van de tent kan licht afwijken van de foto’s.

Scandinavische hut voor 1 of 2 personen: Warm and cozy

Verblijf in in je eigen Scandinavische hut. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Wasbak, zithoek en comfi bed (130×200). Geschikt voor een stel of alleenreizenden. Het huisje is voorzien van stroom. Voor het toilet en douche maak je gebruik van de goede gedeelde voorzieningen op het campingterrein. Meerkosten voor deze accommodatie 1 persoon: €260,- of 2 personen: €280,-.

Tentcompartiment: On your own but still together

Liever wat meer privacy? Kies dan voor een eigen private tentcompartiment in een ruime tent. Neem je eigen luchtbed mee, je hebt zelfs ruimte voor een 2 persoons matras. Alle plaatsen beschikken over stroom.

Tipi voor 2 personen: Double trouble

Heb je liever wat meer privacy en ga je samen met je partner of beste maatje op kitecamp? Verblijf dan in deze luxe tweepersoons saharatent. De tent is lekker ruim en beschikt over comfortabele matrassen, bedlampje en nachtkastje. Alle plaatsen beschikken over stroom. De foto’s zijn ter indicatie. De inrichting van de tent kan licht afwijken van de foto’s.

Is de door jouw gewenste tent niet meer beschikbaar in het boekingsportaal? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

BOEK NU

Wind Ringkøbing Fjord

Op het Fjord staat in augustus zo’n 62% van de tijd genoeg wind om te kiten. Dat betekend dat je in een goede week bijna iedere dag kunt kiten en in een slechte week 3 tot 4 dagen. Natuurlijk kunnen we altijd een keer pech hebben. Dan zorgen we voor leuke no-wind activiteiten en is er genoeg te beleven in de buurt. De temperatuur in de zomer is vergelijkbaar met NL. In augustus zal het dus heerlijk weer zijn! Op het Fjord is echter de watertemperatuur wel wat warmer!

Wind Hvide Sande
Termperatuur Hvide Sande
BOEK NU

Starter – Progression – Pro

Deze reis is geschikt voor iedereen 20+! Starters krijgen les van een Nederlandstalige instructeur met het nieuwste materiaal. Progression wordt begeleid door onze kitecoaches. We kijken naar jouw leercurve en leren je stap voor stap de kneepjes van het kitesurfen.

Ook gevorderden zijn welkom tijdens deze reis. Kies dan Progression of kitecamping. Het Fjord biedt geweldige vlakwaterspots waarop je perfect je nieuwe tricks kunt oefenen en op loopafstand is ook een hele mooie wavespot op de noordzee. Onze crew staat natuurlijk ook altijd klaar met een tip of trick!

BOEK NU
One footer Kite Like a Pro kiteschool

Kitekamp starter

€799

Incl. glamping, kitecursus, shared rental, dagelijks ontbijt, 4x diner en activiteitenprogramma

Kitekamp progression

€649

Incl. glamping, kitecursus, shared rental, dagelijks ontbijt, 4x diner en activiteitenprogramma

Kite camping

€429

Enjoy the kite camp, but then without kitecourse and progessioncoaching.

Kitesurfkamp (20+) – Ringkøbing Fjord
Are you over 20 and do you want to learn kitesurfing or become a better kitesurfer? This trip will be epic! Watersports paradise Ringkøbing Fjord in Denmark is the place to be to learn kitesurfing or progress your skills. Flat water shallow water, wind almost every day, good vibes, luxury camping with pool, partyhome, daily breakfast, BBQ and more. In the surroundings you’ll also find moutainbike tracks, a wakeboard cable park and other (water)sports facilities!

Glamping
We will stay on our comfortable glamping with good facilities such as bonfire, modern sanitation, our own party-, movie-, chill- home and pool (€3,- entrance fee). Daily we serve a healthy breakfast and 4 days we will serve dinner. Most participants will be between 20 and 35, but everyone above 20 is welcome to join the camp. No one is to old to learn kiting or to have fun!

Next to kiting we offer some nice activities such as SUPPING, beachparty, BBQ and more.

Kite course (starter camp)
During this week you’ll learn the basics of kitesurfing. You’ll get a lot of time on the water to practice. The course and shared rental are included in the price. If you’re ready after the course to practice on your own, then we will give you a kiteset to practice together with other participants. If you’re not ready jet to practice without our instructor it is possible to book extra (private)lessons.

Progression (progression camp)

During this week you’ll have coaching from our kite coach. We will devide the group in small groups and every group gets some coaching during the day. Are you able to kitesurf and want to learn how to do your first tricks, or getting back to where you started or even your first kiteloops? Then this trip will be epic for you!

Getting to the camp
It is easy to get to our camp by car, train or flixbus. We would love to help you to travel together with other participants. We advice to take the train to Kolding that arrives on saturday at 17:40 and the next week departures at 11:18. Then our pick-up and return transfers are perfect for your trip!

BOOK NOW
Vragen over deze trip? Message us via WhatsApp!

Veelgestelde vragen

Corona-clausule

Wij zijn niet zo moeilijk!

Indien er een negatief reisadvies geldt voor het land waar we naartoe gaan (oranje/rood) of als er een quarantaineplicht geldt op bestemming, dan zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Indien mogelijk verplaatsen we de reis naar een locatie waar het op dat moment wel mogelijk is.
 • Anders krijg je de gehele reissom terug of kies je voor een voucher ter waarde van de gehele reissom.

Wat is de gemiddelde leeftijd van de deelnemers?

De meeste deelnemers zijn tussen de 20 en 35. Maar we vinden het leuk als mensen van alle leeftijden vanaf 20 mee gaan. Je bent nooit te oud om te leren kiten en voor gezelligheid!

Hoeveel wind kan ik verwachten?

De wind laat zich moeilijk voorspellen, maar over het algemeen staat er bij Skaven meer wind dan in Nederland. In augustus waait het gemiddeld 14 t/m 18 knopen. De ene dag zal het dus wat minder waaien en de andere dag meer. In een normale week zul je een paar dagen super goede wind hebben en een paar dagen wat mindere wind. Die dagen zijn precies goed om een mooie SUP-tocht te maken of te leren foilen!

Ik heb geen eigen auto? Hoe kom ik het beste in Skaven?

We helpen je graag in contact met andere reizigers om samen te reizen.

Als je met de trein of flixbus gaat, dan is het het beste om naar Kolding te reizen. Heenreis: kies de trein die om 17:40 aankomt op Kolding treinstation. Terugreis kies de trein die zaterdag om 11:18 vertrekt vanaf Kolding treinstation. Wij hebben voor die tijden een relaxte transfer van en naar het treinstation geregeld.

Kan ik ook een week langer blijven?

Ja natuurlijk! Je boekt gemakkelijk 14 dagen via onze boekingswebsite.

Beginners: De eerste week staat in het teken van leren kiten. In de tweede week doe je afhankelijk van je niveau mee met de lessen of kun je aansluiten bij het progression camp voor coaching.

Progression: Twee weken vol met kiten, coaching en progressie boeken!

 

Kan ik ook een eigen tent krijgen?

Ja, we bieden tentcompartimenten aan en huisjes voor 1 persoon.

Wat gaan we doen tijdens de kitecursus?

Beginnerscursus: Tijdens deze reis is de kitecursus inclusief! Je zit met maximaal 3 in een groepje en we nemen ruim de tijd voor je. Je krijgt eerst een theorieles en daarna zo’n 7,5 uur les (bij 3 pers. 9 uur les). Als de kitecursus voorbij is en je zelfstandig en veilig de kite kan besturen en kan waterstarten, dan wordt het tijd om meters te maken. Samen met max. 3 personen krijg je een kiteset om zo samen verder te oefenen. Ben je na de kitelessen nog niet zover om zelfstandig door te  oefenen, dan is het mogelijk om extra lessen bij onze instructeurs te boeken. Jouw instructeur bepaald of je klaar bent om veilig zelfstandig verder te oefenen. Zo kun je elkaar helpen en in een korte tijd veel leren. Onze instructeurs zijn ook iedere dag op de kitespot te vinden, dus die houden altijd nog een oogje in het zeil en geven je gratis tips. We hebben veel verschillende maten kites bij ons van 6 tot 17 meter, dus je kunt met bijna alle windsterkten oefenen

Aan het eind van de cursus ontvang je een IKO certificaat. Daarmee kun je overal ter wereld aantonen dat je goed les hebt gehad en kun je bijna overal materiaal huren.

Privé-lessen/extra lessen: Het is mogelijk om na de cursus extra (privé-)lessen bij te boeken.

Kan iedereen leren kitesurfen?

Ja! Iederen kan leren kitesurfen. De één natuurlijk wat sneller dan de ander. Door onze IKO gecertificeerde leraren en differentiatiemethode leert iedereen op eigen tempo.

Gaan de lessen altijd door?

In Denemarken is er bijna altijd goede wind om te leren kitesurfen, maar soms waait het veel te hard of helemaal niet of zijn er extreme weersomstandigheden. We kunnen les geven van ongeveer 10 tot 30 knopen. We proberen de lesuren van de cursus goed over de week te verdelen. Lukt het toch niet om alle uren te lessen, dan is het mogelijk om de lessen op een later moment in Nederland af te maken.

Hoeveel moet ik (aan)betalen?

We doen niet te moeilijk. We vragen een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag dient uiterlijk 4 weken voor de reis betaald te worden. Wil je in termijnen betalen? Neem dan even contact met ons op. Check onze reisvoorwaarden voor de annuleringsvoorwaarden: Reisvoorwaarden

Andere vragen

Stuur ons een bericht via WhatsApp of Messenger door op de knop links onderaan het scherm te klikken of bel ons op 030 36 90 771.

Reviews

Schrijf ook een review op Trustpilot, Facebook of Google!

Meet the team

Updates van Kite Like a Pro