Een geweldige dag is gegarandeerd!😎 

Boeken

Mei

Meivakantie (meerdere data mogelijk)
van €299,- voor €249,- voor het hele gezin

Voorjaar

Tot aan de zomervakantie (meerdere data mogelijk)
van €299,- voor €269,- voor het hele gezin

Zomer

Zomervakantie 10 juli t/m 29 augustus (iedere dag mogelijk)
€299,- voor het hele gezin

Locatie: We beslissen aan de hand van de condities en jouw voorkeur naar welke kitespot we gaan.

Veelgestelde vragen

Gaat het uitje altijd door?

In Nederland is er bijna altijd goede wind om te leren kitesurfen, maar soms waait het veel te hard of helemaal niet. In dat geval organiseren we een alternatief uitje zoals een SUP-peurtocht🏄‍♀️, skiën in een skihal🏂 of mountainbiken🚴‍♂️. Het prijsverschil krijg je terug in een waardebon voor een volgend uitje of kan je teruggestort krijgen.

Waar vind het uitje plaats?

Laat ons weten waar jij graag naartoe wilt. Wij zijn flexibel en komen in overleg en afhankelijke van de windrichting en condities naar de volgende spots.

Rockanje: Onze homespot, omdat er daar weinig golven zijn, je een heel stuk kunt staan en je bij veel verschillende windrichtingen kunt varen. Perfecte condities om te leren kiten. Je bereikt Rockanje gemakkelijk vanaf Utrecht (1:15 uur), Rotterdam (30 min), Dordrecht (45 min), Breda (1:10 uur), Den Haag (50 min)

Oostvoorne: Indien de windrichting in Rockanje niet goed is een hele mooie spot om naar uit te wijken. Je moet wat verder lopen van de parkeerplaats, maar dan vind je een spot met weinig golven en waar je tot ver kunt staan. Kortom perfect om te leren kiten.

Muiderberg: Voor de mensen die uit Utrecht/Amsterdam (<30 min) komen een ideale spot om te leren kiten. Je kunt overal staan en het water is vlak. Als de wind in de Noord zit kunnen we hier over het algemeen naartoe gaan.

IJmuiden: Mooie ruime spot aan zee. Veel ruimte om te oefenen op het strand en een goede leerlocatie om je eerste meters in wat kleinere golven te maken. Door de havendam worden de golven namelijk deels tegengehouden. Als er wat minder wind staat, dan kun je hier vaak nog wel gaan kiten. Ideaal als je in Utrecht/Amsterdam woont (1 uur/30 min).

Wil jij graag ergens anders heen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contactformulier  WhatsApp of bel ons

Hoe oud moeten mijn kinderen zijn om deel te kunnen nemen?

Al onze lessen zijn 10+, omdat we zo de veiligheid het best kunnen garanderen en we zo zeker weten dat we de juiste maat kites, wetsuits en trapezes hebben.

Wat gaan we allemaal doen?

De instructeur gaat telkens met 2 personen het water op. De andere gezinsleden kunnen in de tussentijd lekker powerkiten, SUPPEN (alleen bij gezin met 5 pers. of op aanvraag) en we zorgen voor andere leuke strandactiviteiten.

Ik kan al kitesurfen, de rest van mijn gezin nog niet. Heeft het zin om dit uitje te boeken?

Ja! Je kunt helpen met powerkiten en gezellig samen picknicken met je gezin. Neem in dit geval even contact met ons op voor korting!

Wie zijn de instructeurs?

Onze kiteinstructeurs zorgen voor een geweldige en leerzame dag voor jou en je gezin. Ze zijn namelijk ook super leuk met kinderen.

Houden jullie rekening met allergieën en dieetwensen?

Ja! Geef het tijdig aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat er een heerlijke picknickbox voor jullie klaarstaat.

Andere vragen

Stuur ons een bericht via WhatsApp of Messenger door op de knop links onderaan het scherm te klikken of bel ons op 030 36 90 771.

Over ons

Reviews

Schrijf ook een review op Trustpilot, Facebook of Google!

Updates van Kite Like a Pro